Kutyás reality indul az RTL Klubon

Kevin kutya saját reality magazinműsort kap Pacsi! címmel az RTL Klubon. A műsor és benne Kevin kutya május 5-től lesz látható szombat délelőttönként.

A kutyus A Reggeli című RTL-es műsorból már ismerős lehet egyeseknek. Ő egy örökbefogadott árva kutyus, aki mára igazi kanapéblöki lett, és aki a közösségi médiában is egyszer népszerűbb.

A műsorban sok szó esik majd az egyre népszerűbb városi kutyás életforma kapcsán felvetődő kérdésekről, emellett pedig minél több menhelyi kutyusnak segítenek majd otthonra lelni.

Sok pozitív visszajelzést kaptunk Kevin közösségi felületein, és rájöttünk, hogy együtt talán mi is tehetünk egy kicsit a magyarországi kutyás közösségért

– mondta el a Pacsi műsorvezetője, Molnár Karesz.

Szeretnénk kiszabadulni a kisállatos műsorokra jellemző elefántcsonttoronyból, valódi problémákon keresztül, nem előre konstruált szituációkban megmutatni, milyen váratlan helyzetekbe kerülhetünk kutyánk nevelése közben. Célunk népszerűsíteni az örökbefogadást, szem előtt tartva azt is, hogy egy menhelyi kutyát hazavinni hosszú évekre szóló, felelős döntés.

Karesz egy éve fogadta örökbe Kevint az RTL Klub Reggelijének segítségével, azóta az egész élete megváltozott.

Első kutyásként számos olyan váratlan helyzettel találtam magam szemben, amire semmilyen szakkönyv nem készíti fel az embert. Azt hiszem viszont, hogy a Pacsi!-ban a hosszú évek tapasztalataival rendelkező gazdiknak is tudunk majd újat mutatni. Országszerte egyre több a kutyabarát hely és szolgáltatás, ma már akkor sem kell lemondanunk kedvencünk társaságáról, ha étterembe, vagy épp moziba szeretnénk menni. A műsorban számos tippet és ötletet megosztunk a hasonló programok iránt érdeklődőkkel.

Kevin és Karesz minden adásban megmutatják, hogy talál otthonra egy árva vagy mentett kutyus, vagy épp egy elkóborolt rosszcsontnak segítenek hazajutni.

A Pacsi! egyik különlegessége, hogy mi is jelen lehetünk az új családtag és a gazdák első találkozásánál. Nem tagadom, az eddigi felvételek alatt nem egyszer lábadt már könnybe az egész stáb szeme. Olyan intim és megható pillanatok ezek, amivel hasonló műsor kereteiben még nem találkozhattak a tévénézők.

Kiemelt kép: Az RTL Klub kutyás reality magazinműsora, illetve a két házigazda, Kevin kutya és Molnár Karesz

Leave a Reply