Hír-portál.eu - Hírek Külföldről & Belföldről

Durván beszóltak a Facebooknak a Tinder tulajdonosai

A Facebook éves fejlesztői eseményének első napján talán az volt a legizgalmasabb hír, hogy a cég a Tinder babérjaira törne, az év második felében elindítanak egy kifejezetten ismerkedést elősegítő szolgáltatást a Facebook mobilappon belül. Természetesen a társkereső piac meghatározóbb játékosai hamar reagáltak is a hírre. A Match Group anyacége, az IAC vezetője látszólag kedvesen, ám erősen odaszólva kommentálta a közösségi oldal lépését.

Jöjjenek csak, a víz meleg. A termékük biztos jót tesz majd az amerikai-orosz kapcsolatoknak.”

Mandy Ginsberg, a Match Group vezetője közleményben fejtette ki, hogy meglepőnek tartja az időzítést az elmúlt időszak adatkezelési botrányának fényében, amikor annyi „személyes és érzékeny adatról” van szó, de nem tartanak a dologtól.

„Mindenki másnál jobban ismerjük ezt a területet.  A Facebook belépése a piacra csak tovább erősít majd minket.”

A Match Group istállójában van egyébként minden meghatározóbb társkereső szolgáltatás, így a Tinder, a Match.com, az OkCupid, a Plenty of Fish.

SAN JOSE, CA - MAY 01: Facebook CEO Mark Zuckerberg speaks during the F8 Facebook Developers conference on May 1, 2018 in San Jose, California. Facebook CEO Mark Zuckerberg delivered the opening keynote to the FB Developer conference that runs through May 2.   Justin Sullivan/Getty Images/AFP

A Facebook meg akarja változtatni a szinglik életét

Kezdetét vette a cég idei fejlesztői konferenciája.

Leave a Reply