Zimány Linda: Most már be tudom vonzani azt a férfit, akivel leélhetem a hátralévő életem

Zimány Linda a Borsnak mesélt arról, hogy bár alapvetően elégedett az életével, az még mindig nem teljesen kerek.

Karrier rendben van, háttér rendben van, személyiségfejlődés is rendben van, már csak a gyerek és a család hiányzik. Nagyon sokat dolgoztam az elmúlt időszakban a belső fejlődésemen, így most el tudom mondani, hogy tudom, ki vagyok, tudom, mit akarok, valamint azt is, hogy mit nem szeretnék az élettől vagy egy párkapcsolattól. Most vagyok annyira rendben, hogy be tudom vonzani azt a férfit, akivel le tudom majd élni a hátralévő életem

– nyilatkozta a lapnak a jogász/ruhamárka-tulajdonos/influenszer.

Azt is elmondta, hogy nem otthon ülve várja, hogy rátaláljon a szerelem, hanem rendszeresen randizgat.

Eszemben sincs a nappaliban siránkozni, hogy nincsen senkim, butaság is lenne azt mondania egy fiatal nőnek, hogy otthon punnyad, és nem csinál semmit. Persze randizgatok, de most már úgy vagyok vele, hogy azt az embert fogom felvállalni az életemben, aki tényleg a végleges lesz. A többi az úgyis olyan, hogy vagy alakul, vagy nem.

37 évesen úgy véli, lehet, hogy csak egy gyereket vállal a jövőben, de azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy idővel meggondolja majd magát.

Én egyke vagyok, valahogy ezért is gondolom azt, hogy egy bébit szeretnék, de ki tudja? Soha ne mondd, hogy soha! Lehet, hogy lesz egy olyan fantasztikus terhességem, hogy sorra fogom szülni a gyerekeket, vagy ikreket, nem lehet tudni. Én mindenben benne vagyok.

The post Zimány Linda: Most már be tudom vonzani azt a férfit, akivel leélhetem a hátralévő életem first appeared on 24.hu.

Leave a Reply