Danics Dóra az exeiről: Volt, aki elfelejtett szólni, hogy van gyereke, felesége vagy barátnője

Danics Dóra is a párkereső hírességek között lesz a hamarosan induló Celebrandiban. Az X-Faktor egykori győztese a Blikknek adott interjút a műsor kapcsán, melyben elmondta, általában rosszfiúkkal hozza össze az élet, ő viszont örömmel változtatna ezen a sémán. Mint kiderült, korábban nem volt szerencséje a szerelemben, többször is kellemetlen hazugságon kapta a volt kedveseit.

Volt, aki például elfelejtett jó ideig szólni arról, hogy van egy gyereke vagy akár barátnője, felesége. Sajnos ilyesmi többször elfordult. Ezeket részben magától az illetőtől tudtam meg, mert egy idő után elmondta, de bizony előfordult az is, hogy én magam jöttem rá, hogy valami nem stimmel. Azért 37 éves koromra én is jobb emberismerő lettem és észre lehet venni azt, ha valaki füllent, terel

– árulta el a lapnak.

Az énekesnő hozzátette, bármilyen rossz megérzés is keríti hatalmába, nem szokott kutakodni vagy nyomozni az aktuális párja után, de azért igyekszik rájönni, mi állhat a háttérben. Inkább viccelődik és kérdéseket tesz fel, az ezekre kapott reakciókból pedig saját bevallása szerint sok mindent le tud szúrni.

Bár sok csalódás érte már, bizakodóan tekint a műsor adta lehetőségekre.

Mindenkinek megadom a bizalmat, nyitott vagyok, próbálok nem gyanakvással belemenni egy új kapcsolatba, de az is igaz, hogy figyelek minden rezdülésre. Aztán az agyam úgyis összerakja a képet, mennyire megbízható egy ember

– tette hozzá.

The post Danics Dóra az exeiről: Volt, aki elfelejtett szólni, hogy van gyereke, felesége vagy barátnője first appeared on 24.hu.

Leave a Reply