Csuti Curtisről: Amikor nekem volt a legnagyobb mélypontom, berendezett nekem egy szobát a lakásában

Szabó András Csuti és Curtis igen jó barátok lettek az elmúlt évek alatt, hetente legalább egyszer beszélnek, és mindig számíthatnak egymásra, ha problémájuk adódik az életben. A Sztárok a reptéren műsorvezetője a Blikknek árulta el, hogy a rapper akkor is sokat segített neki, amikor Kulcsár Edinával véget ért a házasságuk.

Ott kezdődött a mi barátságunk, amikor Atika élete legnagyobb mélypontján volt, ott találtunk igazán egymásra. Aztán ő is ugyanúgy ott volt mellettem, amikor lezárult a házasságom. Amikor nekem volt a legnagyobb mélypontom, berendezett nekem egy szobát a lakásában és mondta, oda bármikor mehetek. Közben tartotta bennem a lelket. Tudjuk egymásról, hogy számíthatunk a másikra, nemcsak hülyülni, komoly dolgokról beszélgetni is tudunk

– mondta a lapnak az üzletember, hozzátéve: az Újpest-Ferencváros focimeccsek idején inkább kerülik a kommunikációt, Curtis ugyanis a liláknak, Csuti pedig a zöldeknek szurkol.

Kapcsolódó
Szakított Kulcsár Edina és Csuti

Egy évig küzdöttek, de végül nem sikerült megmenteniük a házasságukat.

The post Csuti Curtisről: Amikor nekem volt a legnagyobb mélypontom, berendezett nekem egy szobát a lakásában first appeared on 24.hu.

Leave a Reply