Hír-portál.eu - Hírek Külföldről & Belföldről

Bartók Béla dédunokája is Jákob Zoltán szívéért küzd majd A Nagy Ő-ben

Maria Mamah is bemutatkozott A Nagy Ő hölgyei közt, akik majd az október 9-én induló párkereső műsorban Jákob Zoltánért küzdenek. Mamah nem ismeretlen a magyar tévénézők számára:

2011-ben és 2019-ben is szerepelt a konkurencia X-Faktor című tehetségkutatójában. Emellett érdekesség, hogy Bartók Béla leszármazottja is.

Szüleit egy merényletben vesztette el: családja kettészakadt, ő Amerikában, majd Magyarországon próbált szerencsét. Dédnagymamája, Elza volt Bartók Béla egyetlen testvére.

Magyar–nigériai–amerikai állampolgár vagyok, édesanyám magyar, apám nigériai és amerikai volt, én Nigériában születtem. Apukám Magyarországon tanult, az egyetemi évei alatt ismerkedtek meg anyukámmal. Egymásba szerettek, és hamarosan megszülettek az ikerbátyáim, valamint a nővérem. Nigériában telepedtek le, az ikertestvérem, Teri és én már ott jöttünk világra. Tizenhárom éves voltam, amikor elveszítettem a szüleimet. Hirtelen vált irányíthatatlanná az autó, a sofőr képtelen volt az úton tartani, és belezuhantunk egy szakadékba. A szüleim azonnal meghaltak, Teri, én és a sofőr túléltük a balesetet, amit valószínűleg az okozott, hogy megbuherálta valaki a kocsit

nyilatkozta korábban.

Jákob Zoltán szívéért azért is jelentkezett, mert útjába került a lehetőség:

A családom folyton kérdi: hol vannak a pasik? Leszbikus vagy? Hol van egy pasi? Jött ez a lehetőség, gondoltam, oké, talán ez az én időm. Most mondom, hogy számít a pénz: 39 vagyok, sok pasival randiztam, az expárommal szegények voltunk, nehéz volt. Most már nem kell gazdag, de kell, hogy stabil legyen. Nő vagyok: a férfiak szeretik a szép lányokat, a lányok a stabil férfiakat.

Azt mondja, egy olyan partnert keres, aki a barátja is tud lenni.

Bemutatkozó videóját itt lehet visszanézni.

A többi hölgyről itt írtunk:

  • jelentkezett Virág, aki Árpa Attiláért is harcolt,
  • illetve a 20 éves Natália is Jákob szerelmére hajt.
Kapcsolódó

The post Bartók Béla dédunokája is Jákob Zoltán szívéért küzd majd A Nagy Ő-ben first appeared on 24.hu.

Leave a Reply