Hír-portál.eu - Hírek Külföldről & Belföldről

Múlt héten tették közzé, hogy Daniel Radcliffe és David Holmes nagy titokban közös dokumentumfilmet készített, amely a Harry Potter-filmek elsőszámú kaszkadőrévé váló Holmes történetét mutatja be.

A kaszkadőrség hivatás volt számomra, Harry dublőrének lenni pedig életem legjobb munkája volt. 2009-ben az egyik kaszkadőrpróbán szenvedtem egy balesetet, ami örökre megváltoztatta az életemet

írta akkor Holmes, aki a Harry Potter és a Halál ereklyéi forgatásán szenvedett gerincsérülése miatt lebénult. Most meg is érkezett az HBO-n debütáló film előzetese, amelynek címe David Holmes: The Boy Who Lived lesz. Radcliffe nemcsak executive producerként működött közre, de meg is szólal a filmben, amely a trailer alapján szolgál majd könnyfakasztó és vidámabb pillanatokkal is.

Olyan volt számomra mint egy menő báty, ő csinálta meg az igazán veszélyes mutaványokat

– mondja a színész, majd később könnyes szemmel hozzáteszi, hogy ez nem igazságos, és nem szabadott volna mindezt Holmesnak csinálnia. A film ennek ellenére nem tragédiaként akarja bemutatni Holmes történetét, arra is rávilágít majd, hogyan tanulta meg a baleset után újra értékelni az életet, időnként akár jobban is, mint korábban. Íme az előzetes:

The post „Ez nem igazságos” – mondja Daniel Radcliffe a Harry Potter-forgatáson lebénult dublőréről first appeared on 24.hu.

Leave a Reply