Hír-portál.eu - Hírek Külföldről & Belföldről

Bilincsben szökött meg egy rab Bécsben, aki azóta drogos videókkal idegesíti a rendőröket

Továbbra sem találja az osztrák rendőrség azt 16 éves afgán állampolgárt, aki hétfőn szökött meg a rendőrségi őrizetből.

A fiatalembert két rendőr vitte a gerasdorfi fiatalkorúak börtönéből kivizsgálásra a Bécsi Állami Kórházba, ám ő az utazás közben megbilincselt kézzel megszökött.

Johann Baumschlager rendőrségi szóvivő az APA osztrák hírügynökség kérdésére azt mondta, a kereséshez helikoptert és kutyákat is bevetettek, de nem jártak sikerrel.

A fiatal ezek után még azzal is idegesítette a rendőröket, hogy megbilincselve videókat készített magáról, és a felvételeket közzé is tette. A bécsi Kurrier szerint a fiatalember nemcsak a rejtekhelyen töltött időszakot dokumentálta, hanem azt is lefilmezte, amikor kábítószert vett magához.

A lap szerint az ügy politikai szintre is eljutott, Michael Schnedlitz, az FPÖ főtitkára azt mondta a szökésről, hogy az hatóságok megcsúfolása.

The post Bilincsben szökött meg egy rab Bécsben, aki azóta drogos videókkal idegesíti a rendőröket first appeared on 24.hu.

Leave a Reply