Hír-portál.eu - Hírek Külföldről & Belföldről

Kökény Attila elfogadta 18 éves lánya udvarlóját

Kökény Attila számára a zenei karrier mellett családja a legfontosabb az életben. A Megasztárból megismert művész lánya most lett 18 éves, de nem kell féltenie az udvarlóktól.

Most készül az érettségire, és egy éve van egy komoly kapcsolata egy 19 éves fiúval, akit mi is maximálisan elfogadtunk. Nagyon jó fej srác, örülünk, hogy egymásra találtak a lányommal, pont olyan, amilyen párt megálmodtam neki

– mondta a Blikknek Kökény, aki azt mondja, a sok zenélés mellett is jut ideje a családra.

Budapest, 2012. január 28.
Egy televíziós tehetségkutató felfedezettjei, Kökény Attila és Bencsik Tamara éneklik Állítsd meg az idõt címû számukat az 57. Eurovíziós Dalfesztivál hazai elsõ elõdöntõjén. Az MTVA és a Magyar Televízió felhívására több mint kétszáz dal érkezett be, a legjobb húszból szakmai zsûri és a nézõk választják ki A Dalt, Magyarország versenydalát, amely képviseli az országot a bakui nemzetközi megmérettetésen május 22. és 26. között.
MTI Fotó: Zih Zsolt

Kökény Attilát hármas szexre invitálta két rajongója

Hiába családos ember, sokszor kap egyértelműen pajzán ajánlatot Kökény Attila rajongóitól, a legextrémebb az volt, mikor két hölgy együtt akarta &#

Eleinte nehezen viselték, hogy a koncertek m­iatt sokat vagyok távol, de már megszokták, és alkalmazkodtak az élethelyzethez. Ezenkívül pedig sokat utazunk együtt, ami mindig feltölt mindannyiunkat, valamint szorosabbra fűzi a köztünk lévő kötelékeket.

(Kiemelt kép: TV2)

Leave a Reply