Egy orosz tévében már a nukleáris háborúra készítik fel a nézőket

Nem sokkal azután, hogy Szíria miatt újra egymásnak esett az Egyesült Államok és Oroszország, utóbbi egyik államilag fenntartott tévéjében ahhoz adtak tanácsokat, hogy hogyan érdemes készülni étellel a III. világháború bunkereibe.

U.S. President Donald Trump speaks during a meeting with the Emir of Qatar Sheikh Tamim bin Hamad Al Thani, in the Oval Office at the White House, on April 10, 2018 in Washington, DC. President Trump has announced that he canceled his upcoming trip to the 8th annual Summit of the Americas in Lima, Peru. Credit: Mark Wilson / Pool via CNP 
- NO WIRE SERVICE - Photo: Mark Wilson/Consolidated News Photos/Mark Wilson - Pool via CNP

Trump Oroszországnak: Készüljetek fel a rakétákra!

Az amerikai elnök szerint senki nem lehet egy gázgyilkos állat partnere.

A műsorban beszéltek az ideális alapanyagokról, így a rizsről és a zabpehelyről, amiket 7-8 évre is el lehet rakni, és a nem igazán jókról, mint az oroszok által kedvelt hajdina, mert az csak egy évet bír ki. A konzerv húst preferálják a hal helyett, szintén tartóssági szempontból.

Persze nehéz tej nélkül, de ott van por formában, és a só meg a cukor is. Az orosz hagyományok pedig azt sugallják, hogy tésztát kell vásárolnunk kataklizmák idején. De a professzionális túlélők nem ajánlják, hogy vigyünk ebből a menedékhelyre

– mondta Alekszej Kazakov műsorvezető a Daily Mail cikke szerint.

Nem ajánlja az édességet sem, mert attól szomjasak lennénk, a víz pedig nagy becsben lesz tartva a bunkerben.

Skype-on kapcsoltak egy szakértőt is, aki szintén a víz fontosságát emelte ki.

Aztán arról is beszélt, hogy feltétlenül legyen náluk jód is, hogy megvédjék magukat a radioaktív sugárzástól.

A riportban azt is megemlítik, hogy a legnagyobb pánik az Egyesült Államokban van ma, és mióta Donald Trumpot megválasztották, csak úgy virágzik a menedékhelyépítés üzlete.

Egy másik orosz műsorban egy hadügyi elemző azt mondta, Szíria miatt most odáig fajult a helyzet, mint a kubai rakétaválság idején.

Egy éve, mikor azt mondtam, hogy beléptünk az új hidegháború korszakába, senki sem értett egyet velem. Most már igen, de az is tisztává vált, hogy ennek a második hidegháborúnak az eseményei sokkal gyorsabban jönnek egymás után. Még csak most kezdődött, de már meg is van a második kubai rakétaválságunk.

– nyilatkozta Alexander Golts.

Kiemelt kép: YouTube

Leave a Reply