Hír-portál.eu - Hírek Külföldről & Belföldről

A harmadik menetre összeverte ellenfelét a magyar bunyós

Az amatőrök között Európa-bajnok Bacskai Balázs remek teljesítménnyel, technikai KO-val nyerte hatodik mérkőzését a profi ökölvívók között Nagyváradon, a Felix Promotion gáláján. Rácz Félix tájékoztatása szerint a tavaly profinak állt ökölvívó az első pillanattól uralta az ukrán Dmitro Szemerin elleni mérkőzést. A középsúlyú Bacskai nagy verést mért riválisára, akinek

a harmadik menetre eltört az orra és a szeme alatt is sérüléseket szenvedett, így az egyoldalú küzdelmet a mérkőzésvezető beszüntette.

Bacskai ezzel megőrizte hibátlan mérlegét, míg Szemerin 13 győzelme és egy döntetlenje mellett az ötödik vereségét szenvedte el.

Balázsnak át kellett állnia a profi bokszra, de úgy tűnik, egyre jobban belerázódik. Nagyon bíztatóan teljesít

– nyilatkozta az MTI-nek Rácz, aki hozzátette: nagy álma vált valóra azzal, hogy a Partiumban is gálát rendezhetett.

A több mint 800 férőhelyes nagyváradi Trade Center már az esemény kezdetére megtelt. A magyar versenyzők közül a profik között ezúttal debütált Hegyi Barnabás az első menetben kiütötte ellenfelét, míg Darmos József a harmadik menetben technikai KO-val múlta felül bosnyák ellenfelét. A Darmoshoz hasonlóan cirkálósúlyú Tóth Tamás számára nem sikerült jól a gála, ugyanis pontozással kikapott grúz riválisától.

Leave a Reply